February 19, 2014

Nyhet: Vi flyttar igen!

Ja, nu är det flyttdags igen. Inte för att vi egentligen behöver men varför inte flytta till det bättre om man kan? Vi bor i en möblerad lägenhet och flyttar till en möblerad, eller SEMI möblerad som dom kallar det här. Sängklader, madrass, köksredskap bland annat brukar inte finnas. Vi har ju allt detta så flytten går nog ganska smidigt. Inga soffor eller sängar måste tas med! 

Vi kommer att flytta några gator bort bara (fortfarande områden BORN). Där är det lugnare med mer småbutiker och cafeer. Den gatan vi bor på nu är liten. Det går aldrig människor här förutom dom som vill pissa ifred typ. Ja, KISSA. Duvorna samlas här också. Nej fy, nu vill vi bort. Annars är den gamla rätt bra men den nya är bättre.

Hyran stiger med 50 euro/månad men vi får en 3,5a istället för en 3:a och 15kvm till. En 3,5a på 75kvm är helt okej tycker jag. Nu har vi plats för många gäster och dessutom är lägenheten lite uppdelad. Sovrummet på ena sidan och vardagsrummet på andra - så vill någon ha gäster kan den andre sova ostört... Köket är större och har fönster. Vardagsrummet har en balkong som även ena sovrummet har. Dessutom står den en gammal antik (säkert fransk) garderob i sovrummet som jag är helt kär i. 
Gick förbi lägenheten idag och knäppte några bilder i kvarteret. 

Vi har flyttar nästa vecka!

Arc de Triumf

Här är det alltid en massa saker på G. Allt från konserter till maskerader och protester.

Fint torg 50m bort från lägenheten

Kyrkan som ligger på torget

Det kryllar av sånna här mysiga ställen

Fint med mycket grönska mitt i stan. Det är ganska ovanligt i Barcelona.

Bokklubb får jättelånga människor? Haha! Opraktiskt med artistiskt!

No comments:

Post a Comment