January 2, 2014

Nyårsresumé 2/4

APRIL MAJ JUNI

I April åkte jag åkte Claudio till Buenos Aires för att fira min födelsedag. Sen var jag i Chile i kanske 2 dagar innan jag skulle tillbaka till Europa. Dom ställde in mitt flyg och en helvetesresa väntade. Ni vet, jag har flugit rätt mycket i mina år men aldrig har jag varit så rädd. Santiago-Mexico med LAN som airshuffle var hemskt. Lamporna blinkade, det small skithögt och sakerna från kabinvagnarna flög ut i hela kabinen samtidigt som det var turbulens. Jag åkte frittfatt som inte hade bromsar i typ 6 hela minuter… Usch…

Väl tillbaka i Europa (jag överlevde) var jag i Barca några dagar, Italien några dagar med morsan och Mattia och sen åkte jag till Sverige. Där skrev jag mina prov och klarade alla. Sökte jobb och fick jobb på ZARA dagen efter att jag skrivit det sista slutprovet, bra tajming!

Vi hade tjej-reunion för första gången på väldigt länge! Therese var hemma i omgångar, Ina var hemma, Monti, Amanda och alla som bor i Sverige var hemma. Han verkligen se alla! Till och med Emma och Frida som jag känner i Barcelona träffade jag i Stockholm. Det var välbehövligt.
Hängde också med syrrorna en del eftersom vi bodde under samma tak. Och det var nog bra för vi lärde känna varandra lite mer :)

Buenos Aires, La Boca
En fin park i Buenos Aires
 
Morsan i Sverige och jag på Zara

Kan man vara sötare än Frida?
Farfar och Pappa är rätt söta dom med...
Syskon...
Jag och Monti sålde gamla kläder
Brorsan och jag lagar Aioli
Midsommar! Den som band tveklöst bästa kransar av alla var Hannes...
Blev ansikte utåt för en hårfärg som jag inte ens har i håret... :P
Jag hade tur med vädret i Sverige! 
Jag önskar jag kunde ha på mig detta varje dag... Jag älskar outfiten så mycket... haha
Reunion. Vad håller jag på med?
Frida var i Stockholm!

No comments:

Post a Comment